Nieuw: Effectieve behandeling van rosacea

Rosacea is een huidaandoening in het gezicht en kenmerkt zich door veel roodheid, gevoeligheid en vaak ontstekingen. Het geeft vaak een brandend en prikkend gevoel.  De roodheid heeft en opvlammend karakter. ’s Ochtends kan de huid vrij rustig zijn en ’s middags kan de huid er vurig rood uit zien.

De ontstekingen kunnen pijnlijk zijn en bij de ernstigere vorm kan de huid op deze plekken verharden. De verhardingen zien we vaak op en rondom de neus. Het komt voor bij zowel mannen als vrouwen.

Dayenne Zweers werkt als huidtherapeut aan het verminderen van huidproblemen. Na 17 jaar zoeken heeft Dayenne eindelijk een effectieve behandeling van rosacea, roodheid en rhinophyma.

De behandeling bestaat uit huidverzorgingsproducten voor thuis en behandelingen op de praktijk van DermaFlow.

Het richt zich op de drie belangrijke kenmerken van de huidaandoening. Als eerste richten we ons op het herstellen van de huidbarrièrefunctie en de vochtbalans. De huid wordt sterker, de gevoeligheid van de huid verminderd en de huid voelt gladder aan.

Vervolgens wordt het ontstekingsproces geremd. Dit verminderd de ontstekingen en verharding van de huid.

Als laatste stap worden de oppervlakkige bloedvaatjes verstevigd en de microcirculatie verbeterd. Hierdoor wordt de roodheid verminderd en de huid wordt gezonder en veerkrachtiger. Deze stappen kunnen tegelijkertijd of één voor één ingezet worden, waardoor de behandeling altijd maatwerk is.

Wilt u meer weten over deze behandeling, lees dan verder op https://dermaflow.nl/rosacea/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *